-54%

Bourjois Sculpt Light Strobing Highlighter

600,00 RSD

15ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
Šifra proizvoda: 12630 Kategorije: , , ,
Opis

Bourjois Sculpt Light Strobing Highlighter

Bourjois Sculpt Light Strobing Highlighter je biserni highlighter koji osvetljava vaš ten i oblikuje crte lica. Njegova univerzalna nijansa savršena je za sve tonove kože. Ova fluidna formula gela, poboljšana finim biserima, daje tenu zdrav sjaj.

Koristite ga na jagodičnim kostima, kostiju obrva, unutrašnjem uglu očiju i između usana i nosa za blistav završetak i efekat ispupčenja.

Sculpt Light Strobing Highlighter je tajni sastojak za postizanje besprekornog sjaja i definicije kontura na vašem licu. Ovaj highlighter je ključ za dame koje žele postići sofisticiran izgled s blistavim sjajem.

Ključne karakteristike ovog proizvoda su:

  1. Intenzivan Sjaj: Sculpt Light Strobing Highlighter pruža intenzivan sjaj koji ističe i naglašava određene delove lica, stvarajući efekat prirodne svetlosti.
  2. Definicija Kontura: Formula highlightera omogućava definisanje kontura lica, ističući jagodice, nos i druge ključne tačke za sofisticiran izgled.
  3. Svilenkasta Tekstura: Tekstura highlightera je svilenkasta i lako se blenda na koži, čineći nanošenje jednostavnim i preciznim.
  4. Trajna Postojanost: Sculpt Light Strobing Highlighter ostaje postojan tokom dana, pružajući dugotrajni sjaj bez potrebe za retuširanjem.

Zašto izabrati Sculpt Light Strobing Highlighter:

  1. Svestranost Boja: Sa različitim nijansama, ovaj highlighter prilagođava se različitim tonovima kože, omogućavajući vam da postignete željeni sjaj.
  2. Efikasna Formula: Formula je efikasna i jednostavna za upotrebu, čineći je savršenim izborom kako za svakodnevnu, tako i za večernju šminku.
  3. Elegantna Ambalaža: Elegantna i kompaktna ambalaža čini Sculpt Light Strobing Highlighter idealnim saputnikom za osvežavanje sjaja gde god da idete.

Isprobajte Bourjois Sculpt Light Strobing Highlighter i otkrijte tajnu sofisticirane lepršavosti.

Kupite ovaj highlighter odmah i dodajte dozu sjaja vašem makeup rutinu za blistav i definisan izgled.

 

Ostatak ponude brenda Bourjois mozete pogledati ovde.