All

From: 2.899,00 RSD

unisex toaletna voda

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
50ml
100ml
100ml TESTER
Opis

Calvin Klein All

Calvin Klein All – Osetite Univerzalnu Privlačnost

Proširite svoj izbor mirisa s Calvin Klein All, svestranim mirisom koji odražava suptilnost i modernu sofisticiranost. Ovaj Eau de Toilette je kreiran za slobodne duše koje cene univerzalnu privlačnost i žele miris prilagodljiv svakom trenutku.

Ključne Karakteristike:

  • Univerzalna Privlačnost: All Unisex otvara se suptilnim notama citrusa i belog cveća, stvarajući osvežavajuću i privlačnu uvodnu notu. Srce mirisa otkriva akcente lavande i mošusa, dodajući notu suptilnosti i elegancije. Osnovne note ambera i vetivera pružaju toplinu i dugotrajan dojam.
  • Svestrani Miris: Ovaj miris je dizajniran da bude svestran i prilagodljiv, čineći ga savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu i posebne prilike.
  • Suptilna Modernost: All odražava suptilnu modernost, čineći ga pristupačnim za sve koji žele naglasiti svoj individualni stil.
  • Elegantno Pakovanje: Flaša ovog mirisa je elegantna i jednostavna, odražavajući suptilnost i sofisticiranost samog mirisa.

Zašto Odabrati Calvin Klein All?

  1. Univerzalna Prilagodljivost: All je univerzalni miris koji se prilagođava svakom trenutku, čineći ga idealnim za različite situacije.
  2. Sloboda Izražavanja: Ovaj miris pruža slobodu izražavanja vaše jedinstvene ličnosti, bez obzira na pol ili stil.
  3. Calvin Klein Elegancija: Calvin Klein je sinonim za eleganciju i modernu estetiku, a All odražava tu nasleđenu sofisticiranost.

Istražite univerzalnu privlačnost i suptilnu modernost s Calvin Klein All mirisom.

Ne propustite priliku da naglasite svoju slobodu izražavanja.

Poručite svoj danas i doživite jedinstvenu mirisnu avanturu.