Back
Previous product
Man From: 3.540,00 RSD
Next product
<Calvin Klein Free Free From: 2.950,00 RSD
Sold out
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Anthologie 3 L’Imperatrice

From: 6.399,00 RSD

toaletna voda za žene, 100ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
100ml
Opis

Dolce&Gabbana Anthologie 3 l’imperatrice

Dolce&Gabbana Anthologie 3 l’imperatrice je deo kolekcije mirisa Anthologie inspirisan tarot kartama, toaletna voda L’Imperatrice 3 za žene je blistav, razigran miris, savršen za proleće i leto. Miris se otvara svežim notama kivija i kisele rabarbare koje se prepuštaju vodenom srcu lubenice sa čistim notama ciklame. Dodiri drveta limuna ulaze u konačnu kompoziciju, unoseći nežne drvene tonove. Izuzetan mirisni dragulj naglašava lepotu i ženstvenost. Umerene je postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

Kako miriše Dolce & Gabbana Anthologie 3 L'Imperatrice?

Voćno i sveže. Miris se otvara svežim notama kivija i kisele rabarbare koje se prepuštaju vodenom srcu lubenice sa čistim notama ciklame. Dodiri drveta limuna ulaze u konačnu kompoziciju, unoseći nežne drvene tonove.

Da li je Dolce & Gabbana Anthologie 3 L'Imperatrice postojan?

Umerene je postojanosti i aure.

O brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,