Sold out
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Light Blue Love is Love

toaletna voda za muškarce, 125ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Dolce&Gabbana Light Blue Love is Love Pour Homme

Light Blue Love is Love Pour Homme je intenzivan miris za muškarce koji oduzima dah. Lansiran 2020. godine, ovaj miris dolazi iz dizajnerske kuće Dolce & Gabbana. Na vrhu su zadivljujući i bogati mirisi grejpfruta, mandarine, jabuke Granni Smith i bergamota. Srce je briljantno sa notama jabuke, gelata, ruzmarina i ružičastog bibera. Baza je iznenađujući preokret nota drveta ambera, vanile i kremastog mošusa. Umereno dugotrajne postojanosti i aure.
Njegov savršeni par je ženski Light Blue Love is Love

Celokupnu ponudu brenda Dolce&Gabbana možete pogledati ovde

Da li je Dolce&Gabbana Light Blue Love is Love Pour Homme postojan?

Ovaj parfem je umereno dugotrajne postojanosti i aure.

Kako miriše Dolce&Gabbana Light Blue Love is Love Pour Homme?

Citrusno i sveže. Na vrhu su zadivljujući i bogati mirisi grejpfruta, mandarine, jabuke Granni Smith i bergamota. Srce je briljantno sa notama jabuke, gelata, ruzmarina i ružičastog bibera. Baza je iznenađujući preokret nota drveta ambera, vanile i kremastog mošusa. Umereno dugotrajne postojanosti i aure.

O brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.