Light Blue

From: 5.299,00 RSD

toaletna voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
125ml TESTER
Opis

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme toaletna voda je odličan izbor za energične, samouverene muškarce koji vole moderan, živahan miris. Lansiran 2007. godine, ovaj muški miris se može pohvaliti robusnim, poletnim buketom. Citrusne note sicilijanske mandarine, smrznute kore grejpfruta i bergamota se prepliću sa raskošnim notama kleke i biljnog ruzmarina kako bi pružile svežu aromu koja traje tokom dana. Ova toaletna voda donosi očaravajući miris Mediterana u svaku priliku. Umerene je postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

 

 

Kako miriše Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme?

Citrusne note sicilijanske mandarine, smrznute kore grejpfruta i bergamota se prepliću sa raskošnim notama kleke i biljnog ruzmarina kako bi pružile svežu aromu koja traje tokom dana

Da li je Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme postojan?

Umerene je postojanosti i aure.

O Brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.