Pour Homme Intenso

From: 5.390,00 RSD

parfemska voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
75ml
125ml TESTER
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Opis

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso predstavlja inovaciju D&G Pour Homme verzije iz 2012. godine i lansiran je 2014. godine. D&G Pour Homme Intenso je aromatičan drveni miris, koji odaje eleganciju i predstavlja kontrast između svežih i bogatih aroma. Njegova kompozicija se otvara svežim vodenim notama i nijansama bosiljka i lavande. Sadrži moepel, drvo iz Južne Afrike, koje čini srce parfema sa svojim luksuznim akcentima. Takođe sadrži akord duvana. Intenzivnost i snaga njegove kompozicije dolaze iz baze čempresa i sandalovine. Pour Homme Intenso je definitivno opojan i osvajajuć, sveprisutan i otporan na vreme i vremenske prilike.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

 

Kako miriše Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso?

Drvenasto i elegantno. Njegova kompozicija se otvara svežim vodenim notama i nijansama bosiljka i lavande. Sadrži moepel, drvo iz Južne Afrike, koje čini srce parfema sa svojim luksuznim akcentima. Takođe sadrži akord duvana. Intenzivnost i snaga njegove kompozicije dolaze iz baze čempresa i sandalovine.

Da li je Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso postojan?

Umerene je postojanosti i aure.

O Brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.