-26%

5th Avenue

From: 1.990,00 RSD

parfemska voda za žene

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
75ml
125ml
125ml TESTER
Opis

Elizabeth Arden 5th Avenue edp

Elizabeth Arden 5th Avenue elegantan i ženstven parfem koji je ime dobio po najpoznatijoj ulici na svetu. Parfem je kreirala Ann Gottlieb 1996.godine, a njegova popularnost je velika i nakon dve decenije.

5th Avenue predstavlja savršen cvetni parfem, ne prejak, note su pažljivo dozirane da se osećate zaista posebno dok ga nosite. Klasičan, elegantan i vrlo ženstven. 5th Avenue, se klasifikuje kao čist cvetni parfem, gde dominira lipov cvet u kombinaciji sa notama belog cveća. U visokim notama ima nežan miris pomešan sa jorgovanom, ljubičicom i bergamotom. Ženstvenost mu daju note jasmina i tuberoze u srcu. Topla, nežna baza, kao kombinacija vanile, irisa i ambera pojačava cvetne note i daje mu eleganciju. Parfem koji će se svideti svakome ko ga oseti.

Idealan je za žene koje vole da mirišu sveže ceo dan. Miris koji se uklapa u sva godišnja doba, ali svoje najlepše osobine pokazuje na proleće. Izuzetno prijatan parfem, nosim se u svakodnevnim aktivnostima i radnom okruženju, a opet dovoljno elegantan i nežan da se osećate lepo i ženstveno

Kako mirise Elizabeth Arden 5th Avenue?

Cvetno sapunasti, elegantan i nenametljiv. Ima vintage notu, klasican ali ne napadan.

Da li je Elizabeth Arden 5th Avenue postojan?

Umereno postojan, sa umereno radijalnom aurom.