Homme

From: 2.950,00 RSD

toaletna voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
100ml
Opis

Nikos Sculpture edt

Nikos Sculpture, legendaran letnji parfem kreiran sada već davne 1995 godine.
Potpisuje ga Michael Almaira, čovek koji je 1988. kreirao i Dior Fahrenheit  i ništa manje kultni i poznati parfem Joop! Homme 1985. godine.
Michael Almaira ima dar da svoje kreacije, barem one najpoznatije, izmesti iz okvira vremena u kom su napravljeni i da budu nosivi i aktuelni čak i 30 godina nakon stvaranja. Takav je i Nikos Sculpture.
Parfem je zanimljiv, istovremeno podseća na more, Grčku, mediteran a sa druge strane ima dovoljno slasti da može da se nosi i cele godine, u nekim slučajevima čak i zimi. Jednostavno parfem je upotrebljiv u raznim situacijama u svakodnevnom životu a ni ne zahteva neke posebne godine da biste ga nosili.
Sama bočica je u obliku jedra, po zamisli kreatora da Vas podseti na mediteranski vetar i lagane šetnje pored mora. U gornjim notama su citrusi, cvet narandže, mandarina, limun i bergamot, srednje note su cvetne, jasmin, đurđevak i ruža dok u bazi nalazimo Tonku, benzoin, amber i kedar.
Što se tiče postojanosti miris je umerene postojanosti i vrlo umerene aure.
Jedan od onih mirisa koji definitivno više vredi nego što košta i za razliku od nekih drugih izvikanih mirisa ipak zahteva malo više pažnje nego što dobija.

Kako mirise Nikos sculpture?

Idelna kombinacija mirisa mora, peska, kreme za suncanje i koktela pored plaze. Pravi letnji parfem koji ne izlazi iz mode.

Odnos cene i kvaliteta Nikos Sculpture?

Najcesce okarakterisan kao vrlo povoljan parfem koji odaje luksuzne note i koji je vrlo postojan.