-15%

Lily Fantasy

From: 7.990,00 RSD

parfemska voda za žene

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
100ml
Opis

JULIETTE HAS A GUN Lily Fantasy 

Zaputite se u čaroban svet mašte s Juliette Has A Gun Lily Fantasy.

Mirisom koji otkriva snove i stvara neverovatno emotivan doživljaj. Ovaj miris je stvoren za ženu koja nosi svoje snove s ponosom, ističući svoju unutarnju snalažljivost i kreativnost kroz svaki mirisni trenutak.

Ključne karakteristike:

  1. Mirisne note: U uvodnim notama, otkrijte svežinu sočnog breskvinog cveta, stvarajući magičan početak putovanja kroz mirisne note koje slede. Ove voćne esencije otvaraju vrata prema čarobnom vrtu fantazije, pripremajući vas za nezaboravnu avanturu. Srce mirisa otkriva bogatstvo cvetnih tonova, gde se delikatna magnolija i elegantni ljiljan stapaju u bajkovitom plesu. Ove cvetne esencije dodaju notu romantike i senzualnosti, čineći  Lily Fantasy mirisom koji odražava ženstvenu snagu i imaginaciju. Kao da nosite buket snova, ovaj miris je suptilan podsetnik na vašu unutrašnju lepotu. Duboke bazne note mošusa i sandalovine pružaju toplinu i postojanost, stvarajući završetak koji ostavlja nezaboravan trag. Miris se razvija u dugotrajnu aromu, ističući sofisticiranost i ekskluzivnost brenda Juliette Has A Gun.Ovaj miris je idealan za žene koje cene maštovitost i kreativnost. Lily Fantasy dodaje dozu čarolije i senzualnosti vašem svakodnevnom životu.
  2. Izgled: Bočica Juliette Has A Gun Lili Fantasy parfema je pravo umetničko delo koja dopunjuje čaroliju mirisa svojim elegantnim i bajkovitim dizajnom. Inspirirana samim duhom mirisa, bočica je delikatna, a opet odaje dozu tajanstvenosti, stvarajući savršen sklad između sofisticiranosti i maštovitosti. Bočica ovog mirisa je jednostavna, ali istovremeno bajkovita, odražavajući duh brenda i unoseći dodatnu notu posebnosti.

Lily Fantasy nije samo parfem; to je putovanje u svijet snova i maštovitosti.

Bez obzira gde vas život vodi, ovaj miris će vas pratiti s notom čarolije i ženstvenosti, dodajući poseban izraz svakom trenutku.

Otkrijte svoju unutrašnju bajku sa Lily Fantasy.

Proizvode brenda Juliette Has a Gun možete pogledati ovde.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lily Fantasy“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *