K

From: 5.899,00 RSD

parfemska voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
50ml
100ml
150ml
Opis

Dolce & Gabbana King parfem

Drvenasti aromatični miris K od Dolce & Gabbana, fascinantantnih i zavodljivih mirisnih nota za samosvesne muškarce. Lansiran 2019. godine od strane dizajnerske kuće Dolce & Gabbana, ovaj miris sadrži note bobica kleke, krvave narandže, sicilijanskog limuna i citrusa. Baza je prepoznatljivih nota kedra, pačulija i vetivera. Popularni naziv je Dolce & Gabbana King parfem. Umerene je do dugotrajne postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

Kako miriše Dolce & Gabbana K?

Fascinantno i drvenasto.

Da li je Dolce & Gabbana K postojan?

Umerene do dugotrajne je postojan.

O Brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,