-50%

2000 Calorie Waterproof

300,00 RSD

braon, 9ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
Šifra proizvoda: 11207 Kategorije: , , ,
Opis

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Maskara

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Maskara predstavlja ključ za postizanje neodoljivih trepavica s dugotrajnim volumenom i preciznom definicijom.

Ova maskara je savršen izbor za dame koje žele postići dramatičan i sofisticiran izgled očiju.

2000 Calorie Waterproof maskara uz pomoć nove specijalne formule povećava volumen vaših trepavica 300% i 100% je vodootporna.

Njena kremasta formula dodaje trostruko veći volumen i najtanjim trepavicama, lako se nanosi i brzo suši, a istovremeno je otporna na razmazivanje čak i na kišu, plivanje, znoj i suze, tako da je idealna za svakodnevnu upotrebu naročito za one koji dosta vremena provode napolju u aktivnostima.

Ova maskara je odličan izbor za one sa izuzetno osetljivim očima  kao i za one koji nose kontaktna sočiva, lako i brzo se uklanja nežnim sredstvom za skidanje šminke.

Ključne karakteristike ovog proizvoda su:

  1. Dugotrajni Volumen: 2000 Calorie Waterproof Mascara pruža dugotrajni volumen trepavicama, čineći ih gušćim i intenzivnijim.
  2. Precizna Definicija: Formula maskare omogućava precizno definisanje svake trepavice, bez stvaranja grudvica ili zgrušavanja.
  3. Intenzivna Crna Boja: Bogata crna boja maskare dodatno ističe oči, pružajući dramatičan i upečatljiv izgled.
  4. Oftalmološki Testirana: 2000 Calorie Waterproof Mascara je oftalmološki testirana, čineći je pogodnom i za osobe sa osetljivim očima ili nosiocima kontaktnih sočiva.

Zašto izabrati Max Factor 2000 Calorie Maskaru:

  1. Četkica Visokih Performansi: Specijalno dizajnirana četkica omogućava ravnomerno nanošenje, dosežući i najmanje trepavice.
  2. Neklizajuća Formula: Maskara ne klizi tokom dana, ostajući postojanom i otpornom na vlagu.
  3. Izražajne Oči Bez Napora: 2000 Calorie Waterproof Mascara pruža trenutnu transformaciju vašeg pogleda, čineći vaše oči izraženim i neodoljivim.

Isprobajte 2000 Calorie Waterproof Maskaru i doživite spektakularan izgled trepavica.

Kupite ovu maskaru odmah i postignite dramatične i definisane trepavice koje traju tokom celog dana.

Celokupnu ponudu brenda Max Factor možete pogledati ovde.