Face Finity

From: 1.199,00 RSD

30ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
045 Warm Almond
070 Warm Sand
55 Dark Beige
63 Sun Beige
75 Golden.
77 Soft Honey
80 bronze
85 Caramel
050 Natural
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Opis

Max Factor Facefinity

Max Factor Facefinity 3 u 1 je specifičan tečni puder koji je kombinacija prajmera, korektora i pudera u jednom proizvodu sa zaštitnim faktorom 20. Prajmer u njegovoj formuli zaglađuje kožu i priprema je za nanošenje korektora i pudera. Mikro korektor aktivira pigmente koji deluju na pokrivanje nedostataka kože kao što su tamniji kolutovi ispod očiju, tamne fleke i fine linije. Na kraju puder tonira kožu, ujednačavajući ten i pruža dugotrajan, prirodno blistav, svilenkast polumat finiš sprečavajući prekomerno prosijavanje kože. Tekstura mu je retka, puder je na bazi vode (u svom sastavu ne sadrži ulje), izuzetno se lako nanosi i baš zbog svoje teksture je nadogradiv do potpune pokrivenosti. Pogodan je za sve tipove kože čak i za izuzetno osetljivu.

 

Celokupnu ponudu brenda Max Factor možete pogledati ovde.

 

Kakvu pokrivnu moć ima Max Factor Facefinity?

Odlične je pokrivne moći i nadgradiv zahvaljujući svojoj fantastičnoj strukturi.

O Brendu

Max Factor je svetski poznat brend kozmetičkih proizvoda u vlasništvu kompanije Coty, Inc.

Kompanija Max Factor & Company osnovana je davne 1909. godine od strane poljskog kozmetičara Maksymiliana Faktorowicza.

Sve do prodaje 1973. kompanija Max Factor & Company je bila u vlasništvu nekoliko generacija porodice, postavši za to vreme međunarodna kompanija. Procter & Gamble ga je kupio 1991. godine.

Max Factor se prvobitno specijalizovao za filmsku šminku. Kako je kvalitet crno-belog filma evoluirao, Faktorowicz je napravio Color Harmony puder za lice kako bi obezbedio da lica izgledaju mat na kameri. Faktorowiczeva stručnost se brzo proširila i on je ubrzo počeo da prilagođava formule i nijanse koje su bile glamurozne, ali su izgledale realno na ekranu. Dizajnirao je izgled za holivudske glumice Merilin Monro, Ketrin Hepbern, Ritu Hejvort i Bet Dejvis. Uskoro su žene svuda poželele da izgledaju glamurozno, kao njihove filmske zvezde, a Faktorowicz je bio srećan i spreman da pomogne. U nadi da će životima pravih žena dodati malo glamura, 1916. godine Faktorowicz je lansirao svoju paletu kozmetike. Bio je to prvi put da su artikli poput senki i olovaka za obrve bili dostupni izvan filmske industrije. Četiri godine kasnije lansirao je čitav niz kozmetike, nazivajući je „šminkom“ – fraza koju je izmislio. Do ranih 1920-ih, Faktorowicz je bio na putu širenja poruke da, uz odgovarajuće alate i veštine šminkanja, svaka žena može postići glamur filmske zvezde, a ovo nasleđe traje i danas. Od maskare do pudera, senki za oči do sjajeva za usne – Max Factor stavlja transformativne alate za umetnost šminkanja u ruke svake žene, omogućavajući joj da maksimalno iskoristi svoj jedinstveni potencijal.