Face Finity

From: 900,00 RSD

30ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
075 Golden
63 Sun Beige
80 bronze
Opis

Max Factor Facefinity

Max Factor Facefinity 3 u 1 je specifičan tečni puder koji je kombinacija prajmera, korektora i pudera u jednom proizvodu sa zaštitnim faktorom 20. Prajmer u njegovoj formuli zaglađuje kožu i priprema je za nanošenje korektora i pudera. Mikro korektor aktivira pigmente koji deluju na pokrivanje nedostataka kože kao što su tamniji kolutovi ispod očiju, tamne fleke i fine linije. Na kraju puder tonira kožu, ujednačavajući ten i pruža dugotrajan, prirodno blistav, svilenkast polumat finiš sprečavajući prekomerno prosijavanje kože. Tekstura mu je retka, puder je na bazi vode (u svom sastavu ne sadrži ulje), izuzetno se lako nanosi i baš zbog svoje teksture je nadogradiv do potpune pokrivenosti. Pogodan je za sve tipove kože čak i za izuzetno osetljivu.

 

Celokupnu ponudu brenda Max Factor možete pogledati ovde.

 

Kakvu pokrivnu moć ima Max Factor Facefinity?

Odlične je pokrivne moći i nadgradiv zahvaljujući svojoj fantastičnoj strukturi.

O Brendu

Max Factor je svetski poznat brend kozmetičkih proizvoda u vlasništvu kompanije Coty, Inc.

Kompanija Max Factor & Company osnovana je davne 1909. godine od strane poljskog kozmetičara Maksymiliana Faktorowicza.

Sve do prodaje 1973. kompanija Max Factor & Company je bila u vlasništvu nekoliko generacija porodice, postavši za to vreme međunarodna kompanija. Procter & Gamble ga je kupio 1991. godine.

Max Factor se prvobitno specijalizovao za filmsku šminku. Kako je kvalitet crno-belog filma evoluirao, Faktorowicz je napravio Color Harmony puder za lice kako bi obezbedio da lica izgledaju mat na kameri. Faktorowiczeva stručnost se brzo proširila i on je ubrzo počeo da prilagođava formule i nijanse koje su bile glamurozne, ali su izgledale realno na ekranu. Dizajnirao je izgled za holivudske glumice Merilin Monro, Ketrin Hepbern, Ritu Hejvort i Bet Dejvis. Uskoro su žene svuda poželele da izgledaju glamurozno, kao njihove filmske zvezde, a Faktorowicz je bio srećan i spreman da pomogne. U nadi da će životima pravih žena dodati malo glamura, 1916. godine Faktorowicz je lansirao svoju paletu kozmetike. Bio je to prvi put da su artikli poput senki i olovaka za obrve bili dostupni izvan filmske industrije. Četiri godine kasnije lansirao je čitav niz kozmetike, nazivajući je „šminkom“ – fraza koju je izmislio. Do ranih 1920-ih, Faktorowicz je bio na putu širenja poruke da, uz odgovarajuće alate i veštine šminkanja, svaka žena može postići glamur filmske zvezde, a ovo nasleđe traje i danas. Od maskare do pudera, senki za oči do sjajeva za usne – Max Factor stavlja transformativne alate za umetnost šminkanja u ruke svake žene, omogućavajući joj da maksimalno iskoristi svoj jedinstveni potencijal.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,