Masterpiece Max

650,00 RSD

crna, 7,2ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
Opis

Max Factor Masterpiece Max

Max Factor Masterpiece Max maskara zahvaljujući svojoj IFX četkici daje i do 4x veći volumen trepavicama nakon nanošenja. IFX četkica je posebno dizajnirana da ima dva pravca delovanja, dok specijalna formula sadrzi prečišćeni mineralni kompleks kojim postižete najlepši izgled vaših trepavica. Vlakna četkice su raspoređena tako da detaljno razdvajaju trepavice od korena do vrha, dok mikrovlakna učvršćuju i nanose formulu i na najnezgodnije uglove što pruža maksimalni volumen trepavica u jednom potezu. Formula je oftalmološki testirana tako da predstavlja odličan izbor za osetljive oči i za osobe koje nose kontaktna sočiva. Otporna je na razmazivanje, a lako se uklanja sredstvom za skidanje šminke.

Celokupnu ponudu brenda Max Factor možete pogledati ovde.

 

Da li se Max Factor Masterpiece Max maskara razmazuje?

Otporna je na razmazivanje, a lako se uklanja sredstvom za skidanje šminke.

O Brendu

Max Factor je svetski poznat brend kozmetičkih proizvoda u vlasništvu kompanije Coty, Inc.

Kompanija Max Factor & Company osnovana je davne 1909. godine od strane poljskog kozmetičara Maksymiliana Faktorowicza.

Sve do prodaje 1973. kompanija Max Factor & Company je bila u vlasništvu nekoliko generacija porodice, postavši za to vreme međunarodna kompanija. Procter & Gamble ga je kupio 1991. godine.

Max Factor se prvobitno specijalizovao za filmsku šminku. Kako je kvalitet crno-belog filma evoluirao, Faktorowicz je napravio Color Harmony puder za lice kako bi obezbedio da lica izgledaju mat na kameri. Faktorowiczeva stručnost se brzo proširila i on je ubrzo počeo da prilagođava formule i nijanse koje su bile glamurozne, ali su izgledale realno na ekranu. Dizajnirao je izgled za holivudske glumice Merilin Monro, Ketrin Hepbern, Ritu Hejvort i Bet Dejvis. Uskoro su žene svuda poželele da izgledaju glamurozno, kao njihove filmske zvezde, a Faktorowicz je bio srećan i spreman da pomogne. U nadi da će životima pravih žena dodati malo glamura, 1916. godine Faktorowicz je lansirao svoju paletu kozmetike. Bio je to prvi put da su artikli poput senki i olovaka za obrve bili dostupni izvan filmske industrije. Četiri godine kasnije lansirao je čitav niz kozmetike, nazivajući je „šminkom“ – fraza koju je izmislio. Do ranih 1920-ih, Faktorowicz je bio na putu širenja poruke da, uz odgovarajuće alate i veštine šminkanja, svaka žena može postići glamur filmske zvezde, a ovo nasleđe traje i danas. Od maskare do pudera, senki za oči do sjajeva za usne – Max Factor stavlja transformativne alate za umetnost šminkanja u ruke svake žene, omogućavajući joj da maksimalno iskoristi svoj jedinstveni potencijal.

Šifra proizvoda: 5011321218642 Kategorije: ,