-29%

Man

From: 4.590,00 RSD

toaletna voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
100ml
Opis

Mercedes-Benz Man

Mercedes-Benz Man je sinonim za vrhunski luksuz i muževnost, pružajući jedinstvenu harmoniju drvenih i citrusnih nota za muškarce koji cene izuzetnost i sofisticiranost.

Ključne karakteristike ovog parfema su:

  1. Citrusna Osvježenja: Man se otvara svežinom bergamota i mandarine, pružajući poletan i dinamičan početak olfaktornog doživljaja.
  2. Elegantne Drvene Note: Drvene esencije, poput cedarovine i sandalovine, dodaju dubinu i snagu parfemu, ističući muževnost i sofisticiranost.
  3. Bogatstvo Začina: Miris se obogaćuje dodatkom začinskih tonova, poput kardamoma, pružajući kompleksnost i toplinu mirisu.
  4. Dugotrajna Postojanost: Mercedes-Benz Man ostavlja dugotrajan utisak, čineći da se osećate sveže i samopouzdano tokom celog dana.

Zašto izabrati ovaj parfem:

  1. Ekskluzivan Identitet: Ovaj parfem donosi dozu luksuza i ekskluzivnosti, ističući vaš jedinstveni stil i karakter.
  2. Svestranost Mirisa: Man je idealan za svakodnevnu upotrebu ili posebne prilike, prilagodljiv različitim situacijama i raspoloženjima.
  3. Inspiracija Mercedes-Benz Lifestyle-a: Kao deo prestižnog brenda, Mercedes-Benz nosi sa sobom nasleđe inovacije, kvaliteta i sofisticiranog stila.

Bočica Mercedes-Benz Man je savršena simbioza između elegantnog dizajna i muževne estetike, što je odraz same marke. Inspirirana dinamičnim linijama automobila, bočica predstavlja svojevrsni artefakt luksuza.Kombinacija sivih, crnih i metalik elemenata čini bočicu Man vizuelno privlačnom, istovremeno naglašavajući eleganciju i muževnost. Bočica se ističe na polici kao moderni artefakt koji prenosi esenciju luksuznog lifestyle-a.

Man nije samo miris, već i izjava stila i samopouzdanja.

Bez obzira na to gde vas život vodi, ovaj parfem će vas pratiti s notom luksuza i ekskluzivnosti.

Dodajte Man u svoju kolekciju mirisa i otkrijte čaroliju vrhunskog luksuza svaki put kad ga nosite.

Celokupnu ponudu brenda Mercedes-Benz možete pogledati ovde.