Pour Homme

From: 5.430,00 RSD

toaletna voda za muškarce

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
125ml TESTER
200ml
Opis

Dolce & Gabbana Pour Homme

Dolce & Gabbana Pour Homme predstavlja ekvivalent ženskog parfema Pour Femme i lansiran je1994. godine. Parfem Pour Homme sa slike je zapravo reizdanje tog parfema i dizajniran je 2012. godine. Cvetan je i aromatičan sa notama bergamota, nerolije i mandarine. Njegovu srž čine lavanda, biber i žalfija, dok je baza sačinjena od duvana, kedra i tonke. D&G Pour Homme asociraće vas na tople večeri pored obale i mora. Ovaj parfem je pravi izbor za vas ukoliko želite da se osećate posebnim i primećenim. Umerene je do dugotrajne postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

 

Kako miriše Dolce & Gabanna Pour Homme?

Cvetan je i aromatičan sa notama bergamota, nerolije i mandarine. Njegovu srž čine lavanda, biber i žalfija, dok je baza sačinjena od duvana, kedra i tonke. D&G Pour Homme asociraće vas na tople večeri pored obale i mora.

Da li je Dolce & Gabanna Pour Homme postojan?

Umerene je do dugotrajne postojanosti i aure.

O Brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.