Kenzo World Power

toaletna voda za žene, 75ml

  • 100% original
  • Fiskalni račun
  • Besplatna dostava

5.900,00 RSD

Na zalihama

PDV uključen u cenu Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Barkod: N/A

Dodato u listu želja Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Kenzo World Power – Oslobodite samopouzdanje sa modernim mirisom

Podignite svoja čula uz Kenzo World Power, miris pomno kreiran za one koji se usude da se istaknu. Oslobodite suštinu samopouzdanja sa ovim modernim i smelim mirisom, pažljivo dizajniranim da ostavi trajni utisak.

Ključne karakteristike:

  • Osnažujuća Fuzija : Kenzo World Power isprepliće osnažujuću tapiseriju od začinskog korijandera, slatkih crvenih bobica i Ambroksana, stvarajući miris koji odjekuje snagom i vitalnošću.
  • Upečatljiv dizajn: Boca je više od kontejnera; to je vizuelni prikaz samopouzdanja. Njegove uglađene linije i intenzivna boja odražavaju smelost sadržanu u svakom spreju.
  • Oslobodjena svestranost: Prilagodite se svakoj prilici bez napora. Kenzo World Power je vaš pratilac, koji obezbeđuje zadivljujući miris koji traje od dana do noći.
  • Nezaboravan trag: Ostavite neizbrisiv trag sa mirisom koji se zadržava u vazduhu, definišući vaše jedinstveno prisustvo gde god da krenete.

Zašto Kenzo World Power?

  1. Personifikovano samopouzdanje: Ovaj miris prevazilazi olfaktorno iskustvo; to je simbol unutrašnje snage, omogućava vam da se suočite sa svetom sa samopouzdanjem i smirenošću.
  2. Trajna privlačnost: Kenzo World Power nije samo miris; to je posvećenost dugotrajnoj, zadivljujućoj auri. Ostanite u centru pažnje sa mirisom koji izdržava test vremena.
  3. Moderan izraz: Napravljen za savremenog pojedinca, Kenzo World Power slavi vašu jedinstvenost, dajući vam moć da date izjavu u prepunom svetu.

Kenzo World Power je vaš pasoš u svet u kome se miris susreće sa osnaživanjem.

Izaberite Kenzo World Power i redefinišite svoje prisustvo sa svakim nanošenjem.

Naručite Kenzo World Power sada i neka vaša hrabra suština zablista. 

Celokupnu ponudu brenda Kenzo možete pogledati ovde.

Često postavljana pitanja Kenzo World Power

Svi parfemi su originali. Dolaze sa deklaracijom I fiskalnim računom kao potvrdom da ste kupili originalni proizvod. Mi smo legalna parfimerija I bavimo se samo prodajom originalnih proizvoda u skladu sa zakonom.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 2000 RSD.