Sold out
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

The Only One 2

parfemska voda za žene

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,
Opis

Dolce & Gabbana The Only One 2

Ljubav i zavođenje, sve se spaja u The Only One 2, prepoznatljivom mirisu za žene iz dizajnerske kuće Dolce & Gabbana. Na vrhu ovog mirisa iz 2019. nalaze se zadivljujuće note frezije, crvenih bobica, crnih bobica i kruške za početak koji je osvežavajući sladak. Izvanredna kompozicija potom prelazi u srce koje se sastoji od nota ljubičice, kafe i crvene ruže. Miris se zatim zagreva u osnovi uz nagoveštaje drveta ambera, pačulija i mahuna tonke. Umerene je postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

 

Kako miriše Dolce & Gabbana The Only One 2?

Na vrhu ovog mirisa nalaze se zadivljujuće note frezije, crvenih bobica, crnih bobica i kruške za početak koji je osvežavajući sladak. Izvanredna kompozicija potom prelazi u srce koje se sastoji od nota ljubičice, kafe i crvene ruže. Miris se zatim zagreva u osnovi uz nagoveštaje drveta ambera, pačulija i mahuna tonke.

Da li je Dolce & Gabbana The Only One 2 postojan?

Umerene je postojanosti i aure.

O Brendu

Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.