OSNOVNI PODACI O FIRMI

1. Naziv firme: Steltica d.o.o.
2. Naziv ulice i broj: , 11000 Beograd, Srbija
2a. Adresa ogranka: Kuršumlijska 16, 11000 Beograd, Srbija
3. Šifra delatnosti: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
4. Matični broj lica (pravna lica, radnje): 20318082
5. Poreski identifikacioni broj (PIB): 105116911
6. Web: prodajaparfema.rs
7. Broj telefona: 011/405-3838
8. Email: info@prodajaparfema.rs
9. Broj tekućeg računa: 160-0000000533276-69

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

USLOVI PLAĆANJA I ISPORUKE

Prilikom kupovine u mogućnosti ste da odaberete jedan od tri ponudjena načina plaćanja:

• plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
• uplatnicom u pošti ili banci
• platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu (trenutno nije aktivan,u toku je integracija sistema za plaćanje karticama i biće aktivan u najkraćem mogućem roku)

Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci
Dovoljno je da prilikop poručivanja proizvoda kliknete na opciju PostNET uplatnicom, a klikom na tekst u zagradi (preuzmite obrazac) otvoriće Vam se izgled uplatnice. Roba se šalje nakon što novac legne na raš račun.

Plaćanje karticama
Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili Amex platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese info@prodajaparfema.rs ili telefonom na 011/405-3838 ili 060/604-0504.

POLITIKA REKLAMACIJA

Komunikaciju a u vezi reklamacije porudžbine možete ostvariti ili sa call centrom, 011/405-3838 ili mailom, info@prodajaparfema.rs. Verujemo da ćete biti zadovoljni, ako ne imate pravo da vratite proizvod uz povraćaj novca pod sledećim uslovima:

Ako je proizvod koji ste dobili oštećen i u tom slučaju mi snosimo troškove slanja

Imate pravo na otkaz porudžbine u roku od 14 dana od trenutka primanja proizvoda uz povraćaj novca čak i ako je sa proizvodom sve u redu prema Zakonu o zaštti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016).

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti na linku

U slučaju otkazivanja porudžbine troškove slanja snosi kupac osim u slučaju da je proizvod pogrešan

Proizvod mora biti nekorišćen, neoštećen, neotvaran i vraćen u originalnom pakovanju

Novac ćemo Vam poslati u roku od 14 radnih dana od trenutka primanja pošiljke

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 011/405-3838 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@prodajaparfema.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 011/405-3838, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@prodajaparfema.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime STELTICA DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Steltica DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

IZJAVA O PDV-U

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova