Bright Crystal

4.799,00 RSD

toaletna voda za žene, 50ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
Opis

Versace Bright Crystal edt

Versace Bright Crystal dizajniran 2006. kao delo dobro poznatog parfemskog znalca Alberta Morillasa. Očaravajući i glamurozan ženski parfem, inspirisan omiljenim cvetnim i voćnim mirisnim notama Donatele Versace, istovremeno je svež, sladak i nežan. Otvaranje mu je polu sveže, tako da ne spada u tipično letnje, oštre, citrusne parfeme. U visokim notama dominira kombinacija nara, japanskog citrusa koji podseća na grejpfrut i sveže vodene note. Srce je nežni, cvetni miks magnolije, božura i lotusa, koji vodi ka slatkoj bazi parfema u kojoj dominira mošus i amber.

Dolazi u elegantnoj bočici sa nežno roze bojom samog parfema, koja za razliku od intenzivnijeg i težeg Versace Crystal Noir , asocira na svežinu i svetlost kako mu samo ime Bright Crystal kaže. Umerene postojanosti i aure ovaj parfem učiniće da budete primećene gde god da krenete.

Celokupnu ponudu brenda Versace možete pogledati ovde.

Da li je Versace Bright Crystal postojan?

Ovaj parfem je umerene do dugotrajne postojanosti.

Kako miriše Versace Bright Crystal?

U visokim notama dominira kombinacija nara, japanskog citrusa koji podseća na grejpfrut i sveže vodene note. Srce je nežni, cvetni miks magnolije, božura i lotusa, koji vodi ka slatkoj bazi parfema u kojoj dominira mošus i amber.

Da li je Versace Bright Crystal slatkast?

Baza ovog parfema je slatka, u njoj dominiraju mošus i amber.

Šifra proizvoda: 8011003993819 Kategorije: ,