Sold out
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Eros

From: 4.799,00 RSD

toaletna voda za muškarce, 50ml

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
50ml
Opis

Versace Eros

Versace Eros men predstavljen je 2012. godine. Inspiraciju za ovaj parfem brend Versace pronalazi u Grčkoj mitologiji, glava Meduze oslikana na staklu i Bog ljubavi Eros, a sve to povezano sa bočicom tirkizne boje, koja najbolje oslikava boje Mediterana. Nos ovog parfema je Aurelien Guichard.

Ovo je jedan aromatični muški miris koji se otvara citrusnom notom limuna kombinovanom sa svežim notama zelene jabuke i mente. Slatko srce parfema sastavljeno od geranijuma, mahuna tonke i sintetičkog amroxana mu daje specifičan šarm. Baza je topla, nežna vanila u kombinaciji sa bogatom notom kedra i šumskih nota, mahovine i vetivera. Parfem koji ima fantastičnu projekciju i odlično reaguje na telesnu toplotu tako da samo telo pojačava i smanjuje njegov intenzitet.

Ostale Versace modele koje možete kupiti kod nas na sajtu ili ih preuzeti u našem Show room-u pogledajte ovde.

Sve aktuelnosti o brednu Versace i muškim parfemima možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu ovde.

NAPOMENA: S obzirom da je u pitanju tester postoji mogućnost da artikal fabrički ne sadrži poklopac kao što je prikazano na slici.

Kako miriše Versace Eros?

Eros se otvara citrusnom notom limuna kombinovanom sa svežim notama zelene jabuke i mente. Slatko srce parfema sastavljeno od geranijuma, mahuna tonke i sintetičkog amroxana mu daje specifičan šarm. Baza je topla, nežna vanila u kombinaciji sa bogatom notom kedra i šumskih nota, mahovine i vetivera.

Da li je Versace Eros postojan?

Versace Eros je umerene do dugotrajne postojanosti.

Sastav:

Alcohol, Denat. (Sd Alcohol 39 C), Fragrance, Water, Limonene, Ethylhexylmethoxycinnamate/Butylmethoxydibenzoylimethane/Ethylhexylsalicylate, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Geraniol, Cinnamal, Eugenol.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,