-10%

Warm Cashmere

From: 945,00 RSD

mirisne sveće

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
104g
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Opis

Yankee Candle Warm Cashmere

Miris koji će vas obaviti toplim aromama sandalovine i egzotičnog pačulija. Prepustite se ovim opuštajućim notama u vašim ritualima opuštanja i meditacije.

Gornja nota: Pomorandža
Srednja nota: Kašmir, ćilibar, kardamom ( iz familije đumbira)
Donja nota: Sandalovina, beli mošus, vanila
Yankee candle su izrađene od najkvalitetnijeg parafina i koriste prirodna vlakna za izradu fitilja kako bi omogućili najkvalitetnije gorenje.
Mirisne sveće su deo dekoracije svakog doma. Pored toga sto svojim izgledom doprinose toplini, one takođe i svojim prelepim mirisom uspevaju da i jedno obično veče i poseban dan pretvore u nezaboravnu uspomenu. Mirisi Yankee Candle će vas uvek podsećati na najlepše trenutke.

Koliko dugo gore Yankee Candle sveće?

  • Velike od 623g oko 110h
  • Male od 104g oko 35h

Kako omogućiti svećama da što duže traju?

Pre svega, prilikom prvog paljenja proveriti da li je fitilj dovoljno dugačak (oko 5mm), zatim upaliti sveću i pustiti da se prvi parafinski sloj istopi u potpunosti. Na ovaj način se neće stvoriti udubljenje oko fitilja, već će prilikom sledećeg paljenja sveća da gori manje više ravnomerno, celom

Kako ugasiti sveću?

Preporuka je da se pažljivo fitilj umoči u istopljeni parafin i zatim da se tegla zatvori poklopcem kako bi se zadržale sve mirisne arome.

Koliko je teška Yankee Candle sveća?

Sveće su spakovane u kvalitetne staklene tegle, težine 623g i 104g