Izjava o konverziji u slučaju druge valute

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, dobićete potvrdu porudžbine na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine. Od tog trenutka rok isporuke je 2 radna dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. Artikli naručeni do 12:00 biće isporučeni narednog dana.

NAPOMENA: Zbog novonastale situacije i vanrednog stanja moguća su kašnjenja u isporuci. Brze pošte su promenile svoje uslove isporuke na 2-5 dana i to je razlog kašnjenja.

Zahvaljujemo se na razumevanju.

Ne preuzimamo odgovornost za kašnjenja zbog grešaka koje je proizvela kurirska služba.

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 5 dana od dana prijema e-maila sa potvrdom porudžbine, a rok isporuke je maksimalno 2 radna dana od evidentiranja uplate.

Isporuku vrši Post Express ili druga firma registrovana za slanje pošiljki.

Cena isporuke za sve porudžbine preko 2000 RSD je besplatna.

Za porudžbine manje od 2000 RSD naplaćuje se dostava u iznosu od 249 RSD.

Politika reklamacija

Komunikaciju a u vezi reklamacije porudžbine možete ostvariti ili sa call centrom, 011/405-3838 ili mailom, info@prodajaparfema.rs. Verujemo da ćete biti zadovoljni, ako ne imate pravo da vratite proizvod uz povraćaj novca pod sledećim uslovima:

Ako je proizvod koji ste dobili oštećen i u tom slučaju mi snosimo troškove slanja

Imate pravo na otkaz porudžbine u roku od 14 dana od trenutka primanja proizvoda uz povraćaj novca čak i ako je sa proizvodom sve u redu prema Zakonu o zaštti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016).

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti na linku

U slučaju otkazivanja porudžbine troškove slanja snosi kupac osim u slučaju da je proizvod pogrešan

Proizvod mora biti nekorišćen, neoštećen, neotvaran i vraćen u originalnom pakovanju

Novac ćemo Vam poslati u roku od 14 radnih dana od trenutka primanja pošiljke

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 011/405-3838 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@prodajaparfema.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 011/405-3838, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@prodajaparfema.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Zaštita privatnosti korisnika

Mi smo jedini vlasnici informacija koje se nalaze na sajtu. Imamo informacije samo one koje nam Vi samovoljno date bilo mailom bilo direktnim kontktom. Ove informacije ne mogu biti predmet trgovine. Informacije koje prikupljamo od Vas prilikom kupovine su:

• Ime i prezime
• E-mail adresa
• Adresa isporuke artikla
• Broja telefona
• Šifra koju korisnik unosi prilikom kreiranja korisničkog naloga

Ove informacije ćemo koristiti da odgovorimo Vašim zahtevima zbog kojih ste nas kontaktirali. Nećemo ih davati nikome van naše firme osim kada je to neophodno da bi se ispunili Vaši zahtevi, npr.da pošaljemo porudžbinu.

Ukoliko nam ne kažete drugačije, u budućnosti Vas možemo kontaktirati mailom da bi smo Vas obavestili o promocijama, popustima, novitetima, promenama na uslovima.

Imate mogućnost da prekinete bilo koji kontakt sa nama. Možete uraditi sledeće, bilo kada kontaktirajući nas, bilo mailom ili telefonom datim na sajtu:

• Imati uvid u naše informacije o Vama, ako uopšte i postoje
• Promeniti, ispraviti, informacije koje posedujemo o Vama
• Naterati nas da izbrišemo bilo koje informacije koje posedujemo o Vama
• Izraziti zabrinust oko korišćenja informacija koje posedujemo o vama

Posebnu pažnju posvećujemo čuvanju informacija o Vama. Kada nam poverite osetljive informacije putem sajta iste su zaštićene online i offline.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Kada nam dajete osetljivu informaciju (br.kreditne kartice) informacija se šifruje i prosleđuje nama sigurnim putem (https na početku adrese sajta).

Vaše informacije su bezbedne i offline. Serveri na kojima se čuvaju informacije su na sigurnom.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice oko zaštite privatnosti ili oko podataka kojima raspolažemo molimo Vas da nas kontaktirate.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

Prema zakonu o zaštiti potrošača potrošač ima pravo da odustane od ugovora sa prodavcem u roku od 14 dana od kada mu je proizvod uručen. Kupac ima pravo da ne obrazlaže razlog raskida ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca, ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen, neotvaran tj.u originalnom pakovanju, nekorišćen i ispravan.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.prodajaparfema.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko DinaCard, Visa i Mastercard/Maestro platnim karticama, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Iznos plaćene robe biće vraćen potrošaču nakon što roba stigne u naš magacin odakle je potrošaču i poslata. Zadržavamo pravo da uskratimo vraćanje plaćenog iznosa ukoliko utvrdi da roba nije u stanju koje je opisano u prethodnom pasusu.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu.