Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana The One

parfemska voda za žene

  • 100% original
  • Fiskalni račun
  • Besplatna dostava

7.099,00 RSD

Na zalihama

PDV uključen u cenu Šifra proizvoda: - Kategorije: , , , ,

Barkod: N/A

Dodato u listu želja Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Osećajte se kao VIP dok nosite The One, egzotični parfem za žene koji je 2006. godine predstavila kuća Dolce & Gabbana. Ovaj miris ima primamljivo opojnu mešavinu nota za kompoziciju koja je zavodljiva kao i žena koja ga nosi. Fantastično otvaranje povezuje bergamot sa sočnom breskvom, oživljavajući čula i pružajući svež i blag početak. Srce mirisa kombinuje đurđevak sa šljivom pre nego što se spusti u mošusnu bazu za osvežavajući finiš. Umerene je postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda Dolce & Gabbana možete pogledati ovde.

 

Ovaj miris ima primamljivo opojnu mešavinu nota za kompoziciju koja je zavodljiva kao i žena koja ga nosi. Fantastično otvaranje povezuje bergamot sa sočnom breskvom, oživljavajući čula i pružajući svež i blag početak. Srce mirisa kombinuje đurđevak sa šljivom pre nego što se spusti u mošusnu bazu za osvežavajući finiš.Umerene je postojanosti i aure.Dolce & Gabbana, punog imena Dolce and Gabbana Holdings SRL, je poznata modna kuća i jedan od najpoznatijih brendova na svetu. U svom asortimanu ima odeću i luksuznu robu kao što su torbe, naočare za sunce, aksesoari i parfemi. Brend je poznat po svom jedinstvenom stilu koji odražava klasičnu italijansku tradiciju.  Osnovali su ga 1985. Domeniko Dolce i Stefano Gabbana, a sedište je u Milanu u Italiji. Svoju prvu žensku kolekciju predstavili su iste godine u Milanu, gde je godinu dana kasnije njihova prva radnja otvorila svoja vrata.

Dolce & Gabbana animal printovi inspirisani su italijanskim filmovima sa posebnim naglaskom na Siciliju i njenu kulturu. „Kada dizajniramo, to je kao film“, kaže Domeniko Dolce. „Mi razmišljamo o priči i dizajniramo odeću da ide uz nju.“ Tvrde da više posvećuju pažnje kreiranju najbolje, najlaskavije odeće nego praćenju trendova.

Često postavljana pitanja Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana The One

Svi parfemi su originali. Dolaze sa deklaracijom I fiskalnim računom kao potvrdom da ste kupili originalni proizvod. Mi smo legalna parfimerija I bavimo se samo prodajom originalnih proizvoda u skladu sa zakonom.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 4000 RSD. Dostava „danas za danas“ besplatna je za porudžbine iznad 5000 RSD.