blog

HEALTHY MIX PUDER NEW

Verujem da ste puno čitale o ovom tečnom puderu, prbale ga ili makar čule za njega. U svakom slučaju Bourjois Healthy mix puder je najprodavaniji Bourjois proizvod i vredi ga posebno spomenuti i napisati koju reč o njemu.

Bourjois Healthy mix puder je sigurno najhvaljeniji puder drogerijiskog ranga a taj epitet i te kako opravdava. Ono što vam mogu reći je da je ovaj puder na bazi voća i prema rečima proizvođača neguje kožu.

Prema Bourjois trajnost ovog pudera je 16h, ali pod posebnim uslovima, da se ne dira lice prstima, ne jede, ne trči, da se boravi na idealnoj temperaturi i slično tako da sate možete slobodno prepoloviti, što opet nije loše.

Bourjois Healthy mix puder od prirodnih sastojaka sadrži:

  • Kajsiju za blistav izgled
  • Dinju za hidrataciju
  • Jabuku kao antioksidans

a miris mu je predivan i voćni, u trenutku stavljanja Vas osveži.
Pokrivenost Healthy mix pudera je srednja, brzo se osuši, ali ne napravi nikakav nered na licu, može se nadograditi, ali ne oksidira…Mnogo mi se dopada to što su i boje veoma prirodne, lako se uklapaju u ten, nisu rozikaste, nisu narandžaste, i to je ono što je broj jedan, pa ovaj puder mozete i online poručiti, a da verovatno nećete mnogo pogrešiti u izboru nijansi.

Kako na puderu pise, on nije samo puder, vec i vocna terapija, jer sadrzi vocne kiseline, koje pomazu kozi da izgleda zdravo, sveze, i otklanja umor..sto nije cudno s obzirom da sadrzi ekstrakt jabuke, dinje, kajsije.

Na našem sajtu dostupan je u bojama od 51-56 a boja koju preporučujemo pa i najviše prodajemo sada, u letnjim mesecima je 53 light Beige. Možete pogledati našu ponudu na linku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *