Calvin Klein Eternity

toaletna voda za muškarce

  • 100% original
  • Fiskalni račun
  • Besplatna dostava

3.899,00 RSD

Na zalihama

PDV uključen u cenu Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Barkod: N/A

Dodato u listu želja Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Calvin Klein Eternity men EDT je idealan miris za modernog muškarca sa stavom, Ova toaletna voda predstavljena je 1990. godine od strane dizajnerske kuće mirisa CK u saradnji sa Carlosom Benaimom. Ovaj muški miris kombinuje gornje note sveže lavande i sočne mandarine, pružajući vam oživljavajući mirisni doživljaj od prvog prskanja. Začinjeni korijander u srcu ovog mirisa prepliće se sa ljiljanom za opojni dodir koji vodi u toplu, zemljanu bazu koja uključuje bogate note sandalovine. Umerene je postojanosti i aure.

Celokupnu ponudu brenda CK možete pogledati ovdeCalvin Klein Eternity men EDT je umerene postojanosti i aure.Moderno i opojno. Ovaj muški miris kombinuje gornje note sveže lavande i sočne mandarine, pružajući vam oživljavajući mirisni doživljaj od prvog prskanja. Začinjeni korijander u srcu ovog mirisa prepliće se sa ljiljanom za opojni dodir koji vodi u toplu, zemljanu bazu koja uključuje bogate note sandalovine.

Često postavljana pitanja Calvin Klein Eternity

Svi parfemi su originali. Dolaze sa deklaracijom I fiskalnim računom kao potvrdom da ste kupili originalni proizvod. Mi smo legalna parfimerija I bavimo se samo prodajom originalnih proizvoda u skladu sa zakonom.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 2000 RSD.