Clarins Shaping Facial Lift serum

50ml tester

Serum koji se bori protiv gravitacije vizuelno oblikuje, sužava i smanjuje oticanje kako bi otkrio savršene mladalačke konture lica.

  • Vidljivo oblikuje, sužava i smanjuje oticanje
  • Vidljivo redefiniše konture lica
  • Hidrira i vraća sjaj

Pogodno za sve tipove kože.

  • 100% original
  • Fiskalni račun
  • Besplatna dostava

3.890,00 RSD

Na zalihama

Na zalihama

PDV uključen u cenu Šifra proizvoda: 12437 Kategorije: , ,

Barkod: 3380810447200

Dodato u listu želja Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Iskusite najnoviji napredak u konturisanju! Serum deluje protiv gravitacije kako bi vizuelno oblikovao, suzio i smanjio oticanje crta lica, otkrivajući savršene konture.

Moćna kombinacija biljnih ekstrakata vizuelno podižu, sužavaju i redefinišu crte lica, pomažući u oslobađanju viška vode kako bi se konture vizuelno izoštrile i smanjile otoci. Hijaluronska kiselina intenzivno hidrira kožu.

Delikatna, ultra-senzorna tekstura ostavlja kožu mekom, glatkom i udobnom.

Tip kože: Kombinovana, Suva, Normalna, Masna
Tekstura: Serum
Upotreba: Nanesite svakodnevno na čisto lice i vrat, ujutru i/ili uveče.

O brendu Clarins

Prestižni francuski brend za negu kože lica i tela Clarins nastao je 1954. godine zahvaljujući jasnoj i inspirativnoj viziji Jacques Courtin-Clarins koji je želeo da ženama pruži svakodnevnu dozu priuštivog luksuza. Njihova osnovna misija i prioritet je holistički pristup nezi lepote i blagostanja uz korišćenje prirodnih sastojaka i očuvanje naše planete. U institutu Clarins veruju u snagu prirode i kombinovanjem pažljivo odabranih sastojaka konstantno rade na unapređenju efektivnosti svakog proizvoda. Kako bi imali potpunu kontrolu nad sektorom proizvodnje i optimizovali sastojke koji ulaze u njihove formule, Clarins poseduje sopstvenu fitohemijsku laboratoriju, posvećenu stvaranju biljnih ekstrakata, kojih trenutno ima preko 250. Minimalno vreme za razvoj odgovarajuće forumulacije proizvoda je 18 meseci što potvrđuje njihovu veliku posvećenost. Svi Clarins proizvodi su dermatološki testirani, a proizvodi za regiju oko očiju zbog posebne osetljivosti testirani i oftalmološki.

Često postavljana pitanja Clarins Shaping Facial Lift serum

Svi parfemi su originali. Dolaze sa deklaracijom I fiskalnim računom kao potvrdom da ste kupili originalni proizvod. Mi smo legalna parfimerija I bavimo se samo prodajom originalnih proizvoda u skladu sa zakonom.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 4000 RSD. Dostava „danas za danas“ besplatna je za porudžbine iznad 5000 RSD.