Lalique Encre Noire A L'Extreme

parfemska voda za muškarce

  • 100% original
  • Fiskalni račun
  • Besplatna dostava

Od 4.099,00 RSD

Na zalihama

PDV uključen u cenu Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Barkod: N/A

Dodato u listu želja Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Lalique Encre Noir a L Extreme, predstavljen je 2015.godine (Lalique Encre Noir je predstavljen 2006.) a potpisuje ga Nathalie Lorson, osoba koja pored „originalnog“ Lalique Encre Noir potpisuje i Lalique Encre Noir Sport ali i Versace Eros Pour Femme.

Ako možemo da kažemo da Lalique Parfemi pružaju više nego što koštaju Lalique Encre Noir a L Extreme je na samom vrhu te lestvice.

Ako bi pravili poredjenje sa prvobitnim Encre Noir-om Extreme je definitivno ekstremniji, dosta veće i aure i postojanosti.

Miris za noć, za crnu odeću, za izlazak, treba imati stav da bi uspešno izneli ovaj parfem a definitivno nećete proći neprimećeni. Ovo je miris koji privlači pažnju.

 

 

Često postavljana pitanja Lalique Encre Noire A L'Extreme

Svi parfemi su originali. Dolaze sa deklaracijom I fiskalnim računom kao potvrdom da ste kupili originalni proizvod. Mi smo legalna parfimerija I bavimo se samo prodajom originalnih proizvoda u skladu sa zakonom.

Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 4000 RSD. Dostava „danas za danas“ besplatna je za porudžbine iznad 5000 RSD.