Sold out
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Crystal Noir

From: 6.899,00 RSD

parfemska voda za žene

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
90ml
Opis

Versace Crystal Noir edp

Versace Crystal Noir edp je još jedno od remek dela parfemske industrije. Ovaj savršeni misteriozni parfem predstavljen je 2004. godine. Njegov kreator je Antoine Lie, koji je ujedno i tvorac njegove toaletne verzije Crystal Noir

Otvaranje je začinska mešavina bibera i đumbira koja vodi do elegantnog, kremastog srca od belog cveća, gardenije koja dominira i cveta pomorandže sa dodatkom zadimljenog kokosa Egzotična, moćna, originalno izvedena kombinacija cvetnog srca i opojnih začina vodi do guste, senzualne baze od sandalovine, predivno izvedenog mošusa i ambera. Dizajn bočice savršeno odgovara njegovom mirisu. Sofisticiran je, topao i primamljiv. Postoji savršena i složena ravnoteža između slatkoće i začinjenosti. Karakteristike ovog parfema su neverovatne, njegova aura i trajnost retko koga ostavlja ravnodušnim.

Ostale Versace parfeme koje možete kupiti kod nas na sajtu ili ih preuzeti u našem Show room-u pogledajte ovde.
Sve aktuelnosti o brednu Versace možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu ovde

NAPOMENA: S obzirom da je u pitanju tester postoji mogućnost da artikal fabrički ne sadrži poklopac kao što je prikazano na slici.

Kako miriše Versace Crystal Noir?

Versace Crystal Noir je začinski, topao, drveni, kremasti, beli cvetni miris. U gornjim notama se nalazi mešavina bibera i đumbira koja vodi do elegantnog, kremastog srca od belog cveća, gardenije koja dominira i cveta pomorandže sa dodatkom zadimljenog kokosa Egzotična, moćna, originalno izvedena kombinacija cvetnog srca i opojnih začina vodi do guste, senzualne baze od sandalovine, predivno izvedenog mošusa i ambera.

Da li je Versace Crystal Noir dugotrajne postojanosti?

Versace Crystal Noir je dugotrajne i izuzetne postojanosti.

Pored toaletne vode postoji i parfemska voda, u čemu je razlika?

Toaletna voda ima manju koncentraciju ulja, otprilike 5 do 15 %. Takođe sadrži više alkohola, a kao rezultat toga, miris brže isparava sa kože. Parfemska voda ima veću koncentraciju, što znači da ima visok procenat mirisnih ulja i manje alkohola. Može se sastojati od oko 20 do 40 % mirisnog ulja, što znači da će iza sebe ostaviti jači miris

Sastav

Alcohol Denat. (Sd Alcohol 39-C), Fragrance, Water, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronella, Alpha Isomethylionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Couramin, Citronellol, Isoeugenol, Linalool.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,