Hot

Crystal Noir

From: 6.899,00 RSD

parfemska voda za žene

Dostava za iznose računa veće od 2000RSD je besplatna.
50ml
90ml
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Opis

Versace Crystal Noir edp

Versace Crystal Noir edp je još jedno od remek dela parfemske industrije. Ovaj savršeni misteriozni parfem predstavljen je 2004. godine. Njegov kreator je Antoine Lie, koji je ujedno i tvorac njegove toaletne verzije koju možete pogledati ovde.

Otvaranje je začinska mešavina bibera i đumbira koja vodi do elegantnog, kremastog srca od belog cveća, gardenije koja dominira i cveta pomorandže sa dodatkom zadimljenog kokosa Egzotična, moćna, originalno izvedena kombinacija cvetnog srca i opojnih začina vodi do guste, senzualne baze od sandalovine, predivno izvedenog mošusa i ambera. Karakteristike ovog parfema su neverovatne, njegova aura i trajnost retko koga ostavlja ravnodušnim.

Ostale proizvode Versace brenda možete poledati ovde.

 

Kako miriše Versace Crystal Noir?

Versace Crystal Noir je začinski, topao, drveni, kremasti, beli cvetni miris. U gornjim notama se nalazi mešavina bibera i đumbira koja vodi do elegantnog, kremastog srca od belog cveća, gardenije koja dominira i cveta pomorandže sa dodatkom zadimljenog kokosa Egzotična, moćna, originalno izvedena kombinacija cvetnog srca i opojnih začina vodi do guste, senzualne baze od sandalovine, predivno izvedenog mošusa i ambera.

Da li je Versace Crystal Noir dugotrajne postojanosti?

Versace Crystal Noir je dugotrajne i izuzetne postojanosti.

Pored toaletne vode postoji i parfemska voda, u čemu je razlika?

Toaletna voda ima manju koncentraciju ulja, otprilike 5 do 15 %. Takođe sadrži više alkohola, a kao rezultat toga, miris brže isparava sa kože. Parfemska voda ima veću koncentraciju, što znači da ima visok procenat mirisnih ulja i manje alkohola. Može se sastojati od oko 20 do 40 % mirisnog ulja, što znači da će iza sebe ostaviti jači miris

Sastav

Alcohol Denat. (Sd Alcohol 39-C), Fragrance, Water, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronella, Alpha Isomethylionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Couramin, Citronellol, Isoeugenol, Linalool.